Vandmelon Mojito af Peter Povlsen @cocktailpete

Peter Povlsen @cocktailpete har leget med smagene i denne super lækre og nemme vandmelon mojito. En drink som alle kan lave og som sender tankerne tilbage til solrige aftener på terrassen i godt selskab. En skøn sommercocktail som ikke bare ser flot ud, men som også smager himmelsk!

Vi kender alle til den klassiske mojito med rom, mynte, lime og sukker – en populær drink som de fleste kan lide. Med denne opskrift giver vi dig en lækker mojito med et ekstra twist i form af vandmelon. Drinken pynter på sommerbordet og vil med garanti gøre dine gæster glade.

Vi anbefaler at tilføje vores Mojito Slikkepind, Spicy Cosmopolitan Slikkepind eller Champagne Cocktail Slikkepind som garnish – de giver cocktailen ekstra smag og pynter på toppen. Vandmelonen giver drinken en frisk og sødlig smag, og farven giver drinken et ekstra festligt udtryk.

Vandmelon Mojito

Foto: Peter Povlsen @cocktailpete

Opskriften kommer her:

60 ml lys rom

1/2 frisk lime i både

Vandmelon

Agurk

Danskvand

1 Mojito Cocktail slikkepind

Sådan laver du Vandmelon Mojito

Kom lime og rom i et afkølet glas og bland ingredienserne med en morter, så der frigives saft.

Tilføj is og blendet vandmelon.

Rør forsigtigt rundt med en ske og top med danskvand.

Pynt cocktailen med agurk og en Mojito Cocktail slikkepind.

Server drinken i et smukt ballon glas eller highball glas.

Hvis du er nysgerrig efter andre flotte drinks med vores cocktail slikkepinde som garnish, så se vores blog, hvor vi har samlet lækre opskrifter på smagsfulde drinks, som du kan lave derhjemme. Vi har fx opskrifter på Pina Colada Bowl, Jolly Rock 75 og The Danish Duo. God fornøjelse!

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Pink Pataya Dalgona Coffee med slikkepind
Drinks med slikkepinde