Vi kan simpelthen ikke få nok at Peter Povlsens @Cocktailpete lækre cocktail opskrifter! Så vi er nødt til at dele denne opskrift på Strawberry Daiquiri, som er en sikker vinder hos de fleste. Men cocktailen bliver noget helt særligt sammen med vores skønne Strawberry Daiquiri Cocktailslikkepind! Brug slikkepinden for at pifte smagen op eller som en sweet treat til din cocktail.

Foto: Peter Povlsen

Opskriften kommer her:

55 ml hvid rom

25 ml frisk organisk limesaft

15 ml sirup

Dash daiquiri bitters

Friske jordbær

Kom jordbær i en cocktailshaker, og ryst godt. Tilsæt herefter resten af ​​ingredienserne. Fyld shakeren med is og ryst godt igennem! Dobbelt sigt væsken ned i et kølet glas og pynt med Strawberry Daiquiri Cocktailslikkepind og lidt mynte.

Hvis du gerne vil finde opskrifter på andre drinks, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt, så se vores inspirationsgalleri. Vi har eksempelvis en opskrift på en Pina Colada Bowl, en Pink Pitaya Dalonga Coffee og cocktailen The Danish Duo.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Lolligroni cocktail med slikkepind