The Punchy af Peter Povlsen @cocktailpete

@Cocktailpete har endnu en gang været i det kreative hjørne og kreeret The Punchy – en tiki inspireret drink med rom. En sikker vinder på cocktailkortet, som bare venter på at blive nydt ude i det fri eller derhjemme i sofaen.

The Punchy er en smuk drink med liflige, friske smage. Med rommen som stjernen i showet vil drinken med garanti falde i din og/eller dine gæsters smag. En eksotisk drink der får os til at tænke på sommer, sol, palmer og hvide sandstrande. Vi er vilde med den og anbefaler, at du smider benene op, slapper af og nyder den! Giv drinken et ekstra twist med en Pina Colada Cocktail Slikkepind.

The punchy drink

Foto: Peter Povlsen @cocktailpete

Opskriften kommer her:

40 ml mørk rom

25 ml cointreau

25 ml frisk økologisk lime juice

10 ml grenadine

10 ml ananas sirup

1 dråbe dash angostura bitter

1 Pina Colada Cocktail slikkepind

Kom alle ingredienserne i en bambus shaker og tilføj knust is. Ryst blandingen godt og server drinken direkte i bambus shakeren for et mere eksotisk look. Top med knust is, en skive vandmelon, mynte, et bambus sugerør og en Pina Colada slikkepind.

Drinken egner sig også til at blive serveret i et flot highball glas, hvis du ikke har en bambus shaker stående derhjemme. Bambus glasset giver drinken det tropiske tiki look, imens de friske smage giver dig dit tropiske fix efter en lang uge.

Mangler du inspiration til opskrifter på lækre drinks med vores cocktail slikkepinde? Vi har samlet vores yndlingsopskrifter, som vi gerne vil dele med dig. F.eks. har vi opskrifter på The Peach Me, Lolligroni og Gin Gimlet. Du kan også få inspiration til hvordan du ellers kan bruge vores slikkepinde i vores inspirationsgalleri.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Drinks med slikkepinde