The Danish Duo af PETER POVLSEN @COCKTAILPETE

Så har Peter Povlsen igen været på spil og denne gang skabt en lækker The Danish Duo cocktail, der kombinerer gin fra Radius lab med formodnede Botanicals. Med urte mjød fra Mjodgard, fremhæves smagen af krydrede urter til sammensætningen og komplimenterer ginnen.

Er du til en krydret og let bitter drink, og vil gerne udforske dine sanseindtryk og aktivere smagsløgene, skal du prøve denne fantastiske drink sammen med vores cocktail-baserede slikkepinde.


Foto: Peter Povlsen

Opskriften kommer her:

1 Gin Hass Cocktailslikkepind 

30 ml gin

30 ml urte mjød

20 ml Campari

10 ml Aperol

Rør alle ingredienser sammen med is for at opnå den perfekte blanding. Si det i et kølet glas med en issten og pynt med en kvist rosmarin og en Gin Hass. Skål!

Et godt fif: Brug enten Campari eller Aperol til de sidste 1/3 af cocktailen for at opnå et mindre bittert resultat. Du kan også bruge Champagne slikkepinden hvis du vil have yderligere sødme til din drink eller Mojito eller Spicy Cosmopolitan, hvis den skal en mere frisk sødme.

Er du frisk på at smage endnu flere lækre drinks med gin? Prøv også den lækre Jolly Rock 75 eller Lolligroni.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Gin Gimlet cocktail med slikkepind
Reindeer Rudolph cocktail med slikkepind