REINDEER RUDOLF af Morten Krag @thecocktail.blog

Vi har været så heldige, at Morten Krag igen har skabt en lækker drink med vores cocktail-slikkepinde. Denne gang er vores slikkepinde brugt til en helt særlig juleudgave af en G&T baseret på Elg Gin Merry Christmas og Ohh Deer tonic!

Han har skabt det perfekte match ved at sammensætte en julegin, økologisk, klassisk dansk Tonic og en tonic infused tepose – og sidst men ikke mindst, så har han toppet cocktailen med vores Choc N Orange juleslikkepinde, som passer helt perfekt til cocktailen og til hele juletemaet.

Så er du vild med gin og tonic og mangler du en helt særlig udgave her i den søde juletid, så kan denne klart anbefales!


Foto: Morten Krag @thecocktail.blog

Opskriften kommer her:

5 cl Merry Christmas Gin

10-12 cl Indian Tonic

1 Orange Tonic Tea infusion tepose

Lad gin og teposen hvile i 2-3 minutter. Tilføj masser af is. Top med tonic. Pynt med Jolly-Fox Choc & Orange slikkepind og nyd den!

Uden for den søde juletid – lav samme cocktail med en almindelig Gin og pynt med Gin Hass, Mojito eller Spicy Cosmopolitan i stedet for. Det smager også himmelsk!

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Drinks med slikkepinde