Pink Pitaya Dalgona Coffee

Har du prøvet en Pink Pitaya Dalgona Coffee? Hvis svaret er nej, så bør du! Sarah Seemann @lifewithsarahse har lavet denne super lækre pink kaffe med Dipper opskrift – baseret på en pisket kaffeskum hældt over vanilie soya mælk (og evt. is) serveret med en Coffee Dipper.

Den er lækker både som en iskaffe og varm kaffe.

Så skal du forkæle dig selv lidt en eftermiddag eller servere en kop kaffe for en du holder af, så er denne Pink Pitaya Dalgona Coffee super lækker, og ikke mindst drønflot!

Foto: Sarah Seemann

Opskriften til en kop Pink Pitaya Dalongo Coffee kommer her:

Kaffeskum:

2 spiseskeer instant kaffe

2 spiseskeer sukker

2 spiseskeer kogende vand

1 glas vanilje soyamælk

1 teske pink pitaya pulver

Ingredienserne piskes sammen med en håndmikser eller et piskeris. Ingredienserne skal piskes sammen til de udgør en cremet fast skum.

Iskaffe: Put isterninger i et glas, fyld glasset med ca ¾ vanille soyamælk (eller din foretrukne mælk) og tilføj kaffeskummet.

Varm kaffe: Varm mælken, fyld glasset med ca ¾ mælk og en teske pink pitaya pulver og tilføj kaffeskummet.

Spis kaffen med din favorit Coffee Dipper. Velbekomme!

På fotoet er en Cognac Toffee, men Irish Coffee og Lumumba Coffee Dippers smager også fantastisk til og det gør Espresso Martini cocktail slikkepinden faktisk også. De kan alle findes i webshoppen.

Hvis du er mere i festhumør, finder du her de lækre cocktails, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt. Mange af cocktailopskrifterne er tilpasset, så de passer specielt godt til udvalgte cocktail slikkepinde. Vi har eksempelvis en opskrift på en Lolligroni, en Jolly-Rock 75 og Reindeer Rudolf.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Drinks med slikkepinde