Hvem siger, at slikkepinde kun er til børn?

Jolly-Fox_Rikke_Charlotte

Vi har startet Jolly-Fox med en vision om at ændre paradigmet for slikkepinde.

Vi ønsker at ændre den gængse opfattelse af slikkepinden og sprænge rammerne for dens anvendelse. Vores ambition er at koge slikkepinde, der overrasker både i smag, karakter og udseende og som tiltaler voksne.

Slikkepindende koger vi selv i hånden i små portioner, så kan vi styre sukkermassen så slikkepinden opnår den transparens som vi gerne vil have. Udseende betyder meget.

Smagen er et helt kapitel for sig. Sukkermassen varmes op til 162 grader og smagsstoffer tilsættes ved en temperatur på ca. 120 grader, så det er ikke alle smage der udvikler sig som forventet. Så vi eksperimenterer meget og bruger f.eks. friske krydderurter og krydderier i slikkepindene, så vi også opnår at slikkepinden får “næse” og aroma, så det ikke blot er et stykke sukker på en pind der smager godt. Slikkepindene kan meget mere.

Eks har vi også fundet ud af at man kan lægge logo eller en illustration ned i slikkepinden. Det er ret populært til events og hos erhvervskunder.

Vi er ambitiøse på slikkepindens vegne. Det synes vi, at den fortjener!

Lige nu har vi to produkttyper:

Cocktailslikkepinde: 

Slikkepinde der tager udgangspunkt i en klassisk cocktail, eks Mojito, som vi har kogt ind til en slikkepind. Slikkepindene er tænkt bare til at spise helt almindeligt og nyde smagen af en “Virgin” cocktail. Slikkepinden indeholder intet alkohol, da alkoholen fordamper under processen. Men smagen er der.

Dippers:

Slikkepinde der får din varme kop kaffe eller the til at synge af fryd! De bruges som en rørepind i den varme drink og man får ekstra meget ud af smagen ved lige at spise lidt af slikkepinden indimellem at man røre den ud i drikken.

.

De sødeste hilsner fra Jolly-Fox
v/ Charlotte Nørgaard & Rikke Fellov