Den dygtige Peter Povlsen @cocktailpete har opgraderet den klassiske mojito med denne mojito med gulerod og ingefær. Cocktailen indeholder friske og smagfulde ingredienser: blodappelsin, gulerod, mynte og ingefær likør. En lækker drink som f.eks. kan bruges som velkomstdrink, når du vil imponere dine gæster.

I en verden fyldt med mange forskellige og lækre drinks, er denne klart en af vores favoritter! En nem og lækker cocktail opskrift, som forkæler dine smagsløg og pynter på bordet.

Til denne drink anbefaler vi at tilføje vores friske Ginger Ale Passion Slikkepind eller Mojito Slikkepind som garnish – med deres friske og liflige smage komplementerer de mojitoens søde og syrlige smage til perfektion.

Foto: Peter Povlsen @cocktailpete

Opskriften kommer her:

50 ml lys rom

10 ml ingefær likør

1/2 lime i både

Blodappelsin, gulerod og danskvand

1 Ginger Ale Passion slikkepind

Mynte

Sådan laver du en Mojito med gulerod og ingefær

Kom rom, lime og ingefær likør i et afkølet glas og bland ingredienserne med en morter.

Tilføj is.

Top drikken med danskvand.

Pynt med mynte og en Ginger Ale Passion slikkepind.

Mojito er en populær drink, som i stor stil bliver rakt over landets mange bardiske. Det er der en grund til. Dens søde, friske og læskende smage tager os straks tilbage til de lune og lyse sommeraftener. Det er en drink, som vi i hvert fald aldrig bliver trætte af! Samtidig er det også en drink, som man sagtens kan eksperimentere lidt med, ligesom der er gjort i denne opskrift.

Se flere opskrifter på skønne drinks, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt. Vi har f.eks. opskrifter på disse drinks: The Rubbin, Strawberry Daiquiri og Gin Gimlet.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
The peacher cocktail med slikkepind