JOLLY ROCK 75 af Morten Krag @thecocktail.blog

Morten Krag har igen udviklet en super lækker cocktail, Jolly Rock 75, der passer godt til vores cocktail-baserede slikkepinde! En gin baseret cocktail med nogle lækre twists.

I forbindelse med hans cocktail har han igen brugt Jolly-Fox’ slikkepinde. Han skriver således om vores slikkepinde i forbindelse med hans cocktail:

”Cocktail-baserede slikkepinde!!! Disse håndlavede slikkepinde, lavet på kun naturlige farver, krydderurter, mineraler og aroma, vil helt sikkert sprænge dit søde sind”

Så skal du holde en fest med dine gode venner, så er denne cocktail sammen med vores cocktail-baserede slikkepinde det helt rette for dig, som gerne vil udforske nogle nye sanseindtryk!

Jolly rock 75 cocktail
Foto: Morten Krag @thecocktail.blog

Opskriften kommer her:

4,5 cl Gin

2,5 cl Friskpresset, Økologisk Lemon Juice

1,5 cl Ingefær og Kamille Sirup

Top den med Crystal Elixir alkoholfri drik

Ryst det hele, udover drikken, med masser af is. Filtrer cocktailen i et afkølet glas fyldt med stenis. Top det med drikken. Pynt cocktailen og nyd den!

Mojito, Gin Hass, Champagne og Ginger Ale Passion cocktailslikkepindene gør sig ekstra godt med denne cocktail.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Pink Pataya Dalgona Coffee med slikkepind
Drinks med slikkepinde