Er du også lige så vild med Gin Hass cocktailen som vi er? Uanset om du har prøvet cocktailen eller ej, så synes vi, at du skal prøve denne lækre is med rosmarin og lime! Camilla Pejdal har lavet denne opskrift, som er baseret på cocktailen, og den smager himmelsk!

Camilla har undladt at bruge mangoen, som ellers er til at finde i en Gin Hass, og i stedet brugt en Gin Hass Cocktailslikkepind som drys. Skulle man dog savne mangoen, så kan man altid tilføje en mangopuré.

Det bedste ved denne opskrift er, at den ingen ismaskine kræver, og du skal heller ikke røre i den hvér time. Isen skal bare passe sig selv, indtil den er helt frossen. Så smart!

Foto: Camilla Pejdal

Opskriften er til ca 6-8 personer:

500ml Piskefløde.
300g Kondenseret mælk.
5-6g Rosmarin nåle, fra friske kviste.
1 spiseske Sukker.
Skal fra 1 øko. Lime, fintrevet.
Pynt-/Topping: Knust Gin Hass Cocktailslikkepind, frisk rosmarinkvist & limeskive. En Gin Hass slikkepind som spiselig ske.

Start med at komme piskefløde og kondenseret mælk i en skål. Pisk det til fast skum med en el-pisker indtil det får en flødeskums konsistens. Kom rosmarin og sukker i en minihakker kør det indtil rosmarinen er blevet helt fin – en morter kan også bruge. Sigt sukker blandingen ned i flødeskummet. Kom nu fintrevet Limeskal heri og vend det hele godt sammen. Hæld nu massen i en frostsikker beholder. Lad isen fryse i mindst 8 timer eller til den er helt frossen. Tag isen ud 20 minutter før den skal serveres. Lav kugler af isen i et fint cocktailglas og drys med knust Gin Hass Cocktailslikkepind. Brug en hel Gin Hass slikkepind til at spise isen med og top dermed smagen op. Nu har du en lækker, cremet is med rosmarin og lime – lige til at spise!

Du kan finde opskrifter på lækre drinks, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt i vores inspirationsblog. Vi har eksempelvis en opskrift på Hvid Gløgg, The Rubbin og Cocktailen The Danish Duo.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

slikkepind i the rubbin cocktail
The peacher cocktail med slikkepind