HVID GLØGG MED SLIKKEPINDE AF JULIE HEY @JULIEHEYMAD

En af vores favorit drikke i julen er hvid gløgg. Hvid gløgg er så lækkert og julet i den kolde tid, og der findes nærmest ikke noget hyggeligere end at pynte juletræ, spise æbleskiver og drikke gløgg sammen med dem man holder af. Den hvide gløgg er et fint alternativ til den traditionelle røde gløgg, som er lidt mere tung.

Som med enhver anden garnish, er det vigtigt at vælge en slikkepind, der komplimenterer den cocktail man laver. Julie har udviklet en lækker hvid gløgg, hvor vores White Gløgg Sparkle cocktailslikkepinde er det helt perfekte match. Det er en hvid gløgg med nogle helt specielle, lækre twists! Den indeholder hvidvin, rom, appelsin, nelliker, stjerneanis og tørrede æbletern.

Hvid gløgg
Foto: Julie Hey @julieheymad

Opskriften kommer her (10 minutter, 4 personer):

1 Usprøjtet Appelsin

7,5 dl Hvidvin

1 dl Lys Rom

5 Hele Nelliker

1 Stjerneanis

45 g Tørrede Æbletern (ca. 1 dl)

4 White Gløgg Sparkle slikkepinde

Riv appelsinskallen i aflange strimler med en gulerodsskræller. Undgå så vidt muligt at få det hvide lag i skrællen med. Bland hvidvin, rom, appelsinskal, nelliker, stjerneanis og æbletern i en gryde. Varm op under omrøring. Det må ikke koge. Servér den lyse gløgg i glas med en slikkepind i hver.

Hvis gløggen skal have lidt ekstra spice, så anvend en Gingerbread White Russian til, der er fuld knald på julekrydderierne.

For mere inspiration til andre opskrifter med vores cocktail slikkepinde, se under vores Blog og opskrifter. Her finder du blandt andet opskrifter til hverdag og fest, eksempelvis en Gin Gimlet Cocktail.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Jolly Rock 75 cocktail med slikkepind
Reindeer Rudolph cocktail med slikkepind