Hotel & Restauration

I hotel- og restaurationsbranchen er fokus ofte på hele tiden at overraske og give kunderne lidt mere end de forventer og det vil vi rigtigt gerne hjælpe jer med.

Så gør lidt ekstra og overrask jeres kunder med et nyt udtryk og forkæl dem med en velsmagende cocktail-slikkepind. Slikkepinden kan nydes i en drink eller blot alene til den søde tand. Vi har samlet forskellige eksempler på, hvordan slikkepindene kan bruges i hotel- og restaurantbranchen. Dette er kun eksempler og vi sparrer meget gerne med jer om, hvordan vi sammen kan skabe den bedst mulige kundeoplevelse hos jer.

Se Events & Møder her for yderligere inspiration til, hvordan slikkepindene kan bruges som del af jeres møde- og eventfacilitering.

Cocktail slikkepinde i receptionen
Cocktail slikkepinde på seng
Cocktail slikkepinde i minibaren
Cocktail slikkepinde på hotel
Cocktail slikkepind på håndklæde
slikkepind i mødelokalet
Cocktails med slikkepinde
Cocktail slikkepind som bordpynt
Cocktail slikkepinde til møder
Slikkepind

Skab noget specielt

Slikkepindene kan special designes både for så vidt angår smag, farver og dekoration. Derudover er det også muligt at personliggøre slikkepindene og få logo, tekst og billeder på.

Vores slikkepinde skal være smukke, festlige og velsmagende, men også naturlige og så bæredygtige som muligt! De er derfor kun baseret på naturlige ingredienser, aromaer og farvestoffer, der er ingen konserveringsmidler i og pinden er lavet af bæredygtigt birketræ.

Derudover er alle vores cocktail-slikkepinde veganske, laktosefrie, glutenfrie og alkoholfrie, så alle kan være med.

Kun fantasien sætter grænser for mulighederne for brugen af slikkepindene. Hos Jolly-fox hjælper vi gerne med råd og vores erfaringer fra branchen.

Skab et gennemgående tema som kunden mærker og afslut med et markedføringstiltag som vil huskes, også når slikkepinden skal spises eller bruges i en drink. Vi tror på, at design, smag og kvalitet skaber oplevelser, man husker.

Se mere om mulighederne for at speciel designe jeres slikkepinde her  og få inspiration til, hvordan de kan se ud her.

Cocktail slikkepinde hotel og restaurationsbranchen

KUNNE I TÆNKE JER NOGET SPECIELT?

Vi tilbyder slikkepinde designet personligt til jeres behov. Fra smagen til farven og med et printet logo.
Kontakt os idag og sammen skaber vi resultaterne

Vi har blandt andet lavet slikkepinde til: