Handelsbetingelser hos www.jolly-fox.com for private

Generelle oplysninger:

  • Jolly-Fox ApS
  • CVR nr: 3963 1156
  • Adresse:  Engvej 34, 2300 København S
  • E-mailadresse: hello@jolly-fox.com
  • Telefonnr. : +45 28512572
  • Etableringsår: 2018

Priser:

Hos Jolly-Fox tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke og der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle beløb er i DKK. og ink. moms.

Betaling:

Jolly-Fox modtager betaling via den sikre betalingsmetode QuickPay, som modtager: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Læs mere om QuickPay her:

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Levering:

Slikkepinde fra Jolly-Fox er en bestillingsvarer, som vi laver efter ordre. Engelte gange kan vi dog godt have produkter vi kan sende med det samme, men ellers kan der gå op til 7 dage, hvis vi skal koge slikkepindende først.

Vi sender vores slikkepinde via GLS eller PostNord, som vi oplever som den mest stabile leverandør på markedet pr. dags dato (marts 2019). Hver slikkepind er pakket ind i en fødevarergodkendt pose, som er pakket lufttæt.

Print-selv varer kan du downloade, så snart din betaling er gået igennem hos QuickPay, typisk efter et par minutter.

Reklamationsret og fortrydelsesret:

Slikkepinde: Da slikkepindene ofte er specialfremstillede bestillingsvarer, lavet lige præcis til dig, yder Jolly-Fox ikke returret med mindre slikkepindene er gået itu under fragten – eller vi er kommet til at levere en forkert slikkepind. Du kan ikke nægte at modtage en ordre med slikkepinde, som vi har lavet specielt til dig.

Print-Selv: Ved print-selv produkter er der heller ikke returret, da varen downloades umiddelbart efter køb. Skulle der være en fejl ved download-filen så kontakt os, så vi kan rette den.

Returnering:

Jolly-Fox yder ingen returneringsret.