Handelsbetinglser hos www.jolly-fox.com, for erhverv og forhandlere:

Generelle oplysninger:

  • Jolly-Fox ApS
  • CVR nr: 3963 1156
  • Adresse: Engvej 34, 2300 KBH S
  • E-mailadresse: hello@jolly-fox.com
  • Telefonnr. : +45 28512572
  • Etableringsår: 2018

Priser:
Hos Jolly-Fox tager vi forbehold for eventuelle fejl i vores angivne priser. Endvidere forbeholder vi os ret til at ændre i priserne uden forudgående samtykke og der tages forbehold for udsolgte varer.

Alle beløb er i DKK. og ink. moms – momsen fremgår seperat på faktura.

Betaling:
Jolly-Fox modtager betaling via den sikre betalingsmetode QuickPay, som modtager: VISA-Dankort, VISA, VISA Electron og Mastercard.

Læs mere om QuickPay her:

Betalingen vil først blive trukket på din konto, når varen afsendes.

Vi har en betalingsfrist på 8 dage, medmindre andet er aftalt. Hvis betalingen ikke finder sted pålægger vi et rykkergebyr på DKK 100 for hver rykker vi fremsender + yderligere 10% på hovedfakturaen.

Levering:
Slikkepinde fra Jolly-Fox er bestillingsvarer, som vi laver efter ordre. Enkelte gange kan vi dog godt have produkter vi kan sende med det samme, men ellers kan der gå op til 7 dage, hvis vi skal koge slikkepindende først.

Vi sender vores slikkepinde via GLS eller PostNord, som vi oplever som den mest stabile leverandør på markedet pr. dags dato (marts 2019). Hver slikkepind er pakket ind i en fødevarergodkendt pose som er pakket lufttæt.

Tjek leveringsadresse, mail og telefonnummer ekstra grundigt, da GLS og PostNord bruger den info bla til at varsle leveringen. Jolly-Fox kan ikke holdes ansvarlig for forkert angivet adresse- eller kontaktinfo.

Opbevaring:
Vores slikkepinde har enten en holdbarhed på 2 mdr. (singles) eller 9 mdr. (helfolieret) fra produktionsdato.  Slikkepindene skal opbevares mørkt, tørt og mellem temperaturer på 8 – 24 grader.

Kvalitet:
Jolly-Fox slikkepindene er 100% håndlavede, derfor kan der være små forskelle fra portion til portion i eks. farve og smage. Vi laver portioner af 100 stk slikkepinde.

Reklamationsret og fortrydelsesret:
Slikkepinde: Da slikkepindene er en special fremstillet bestillingsvarer lavet lige præcis til dig yder Jolly-Fox ikke returret med mindre slikkepindende er gået helt itu under fragten – eller vi er kommet til at levere en forkert slikkepind. Du kan ikke nægte at modtage en ordre med slikkepinde som vi har lavet specielt til dig.

Print-Selv: Ved print-selv produkter er der heller ikke returret, da varen downloades umiddelbart efter køb. Skulle der være en fejl ved download-filen så kontakt os, så vi kan rette den.

Returnering:
Jolly-Fox yder ingen returneringsret.

Force majeure
All orders received are subject to force majeure. Strike or lock out, damages caused by fire or water, machine and power failure, national or international acts of war, missing raw material or similar delivery issues entitle us to reject orders completely or partially or postpone delivery.