Hvem elsker ikke en god Gin Gimlet? Når vennerne kommer forbi til en enkelt, eller som en dejlig afrunding på en lang arbejdsdag. Den fungerer til det hele!

Det betyder dog ikke, at en klassiker som denne, ikke kan piftes lidt op, og det er her at vores cocktail slikkepinde kommer ind i billedet. Prøv Gin Gimlet med en Gin Hass, Gin Fizz Flower, eller en frisk Ginger Ale Passion Cocktailslikkepind. Brug den som rørepind i drinken, og få både drink og den søde smag samtidig, eller nyd den ved siden af, som en sweet treat. Det pifter enhver klassiker op!

Gin Gimlet

Opskriften kommer her:

6 cl Gin

4 cl Limesirup (Se opskrift herunder eller brug Rose’s Lime)

1 Gin Hass Cocktail slikkepind

Put gin, limesirup og isterninger i en shaker og shake det godt sammen. Hæld blandingen gennem en sigte i et afkølet glas og server med en skive lime og en cocktailslikkepind.

Limesirup (til 4 drinks):

– 5 lime, 1 dl lime saften herfra

– 0,50 dl sukker

– 0,50 dl vand

Kom vand og sukker i en gryde og kog op indtil sukkeret er opløst. Lad det køle lidt af og rør derefter limesaften i.

Limesiruppen kan holde sig 1-2 måneder i barskabet eller på køl.

For flere opskrifter på drinks eller desserter, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt, se under Blog og opskrifter. Vi har eksempelvis en opskrift på en Pina Colada Bowl, en Pink Pitaya Dalonga Coffee og cocktailen The Danish Duo.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
The peacher cocktail med slikkepind