Firma og marketing

Er I på udkig efter alternative måder at give jeres kunder, samarbejdspartnere og medarbejdere opmærksomhed på? Nedenfor finder I eksempler på, hvordan I kan anvende slikkepindene i jeres virksomhed.

Vi er strategi- og markedsføringsuddannede og vi sparrer meget gerne med jer om, hvordan I bruger slikkepindene strategisk, kommunikations- og markedsføringsmæssigt. Hvordan de kan skabe de rette signaler til kunder, medarbejdere og samarbejdspartere. Slikkepindene kan eksempelvis bruges til at inkorporere nye værdier i organisationen, ved produktlanceringer og andre brandingaktiviteter. Eller helt simpelt til at kommunikere et budskab, som I gerne vil have jeres kunder eller medarbejdere til at huske fremadrettet.

Vores smukke æsker er derudover et fantasifuldt alternativ til en flaske vin eller endnu en æske chokolade. Når I vil sige tak for indsatsen, samarbejdet eller noget tredje. De passer også godt i en gavekurv, som del af firmagaven. Cocktailslikkepindene gør sig også godt til firmaarrangementer og møder. Se Fanen Events & Møder her for inspiration til, hvordan I kan bruge cocktail slikkepinde til jeres næste firmaevent.

Slikkepinde med logo
Cocktail slikkepinde gaveæske
Cocktail slikkepinde til messen
Cocktail slikkepinde goodiebags
Lolligroni cocktail med slikkepind
Cocktail slikkepinde som visitkort
Cocktail slikkepinde til receptionen
Coffee dippers til kaffen

Skab noget specielt

Slikkepindene kan special designes både for så vidt angår smag, farver og dekoration. Derudover er det også muligt at personliggøre slikkepindene og få logo, tekst og billeder på.

Vores slikkepinde skal være smukke, festlige og velsmagende, men også naturlige og så bæredygtige som muligt! De er derfor kun baseret på naturlige ingredienser, aromaer og farvestoffer, der er ingen konserveringsmidler i og pinden er lavet af bæredygtigt birketræ.

Derudover er alle vores cocktail-slikkepinde veganske, laktosefrie, glutenfrie og alkoholfrie, så alle kan være med.

Kun fantasien sætter grænser for mulighederne for brugen af slikkepindene. Hos Jolly-fox hjælper vi gerne med råd og vores erfaringer fra branchen.

Skab et gennemgående tema som kunden mærker og afslut med et markedføringstiltag som vil huskes, også når slikkepinden skal spises eller bruges i en drink. Vi tror på, at design, smag og kvalitet skaber oplevelser, man husker.

Se mere om mulighederne for at speciel designe jeres slikkepinde her  og få inspiration til, hvordan de kan se ud her.

Cocktail slikkepinde Jolly-Fox

KUNNE I TÆNKE JER NOGET HELT SPECIELT ?

Hvis I gerne vil have noget helt specielt? Jeres egen smag, eller har spørgsmål om noget andet kan lade sig gøre, så skriv til os her – vi vil gå langt for at opfylde jeres ønsker.

VI HAR BLANDT ANDET LAVET SLIKKEPINDE TIL: