Events og Møder

Jolly-Fox cocktail slikkepinde er et festligt indslag hvad enten det er til en julefrokost, sommerfest eller anden social event og kan bruges som et stærkt kommunikationsmiddel til mere formelle events som konferencer, strategimøder og messer. Eller eksempelvis som kick starter sammen med program, instrukser mv. til seminarer og træningsaktiviteter eller som teaminddeler til teambuilding aktiviteter. Mulighederne er mange!

Udover at smage pragtfuldt, er slikkepindene meget dekorative og kan pifte en hver event op. Både som bordpynt, accessories til en drink og meget andet.

Nedenfor findes eksempler på anvendelse af vores cocktail slikkepinde til forskellige typer af events. Dette er blot eksempler. Vi hjælper meget gerne med at komme med ideer til, hvordan jeres event kan gøres ekstra bemærkelsesværdig.

Slikkepindene fungerer også godt som firmagaver og markedsføringsaktiv. Find vores anbefalinger til Firma og Marketing her for yderligere inspiration til hvordan slikkepindene kan anvendes udenfor eventmæssige sammenhænge.

Cocktail slikkepinde som bordpynt
Cocktail slikkepinde til goodiebags
Cocktail slikkepinde med logo
Slikkepind til rejsen
To piger med cocktail slikkepinde til teambuilding
Cocktail slikkepinde til møder
Coffee dippers til kaffen
Pink cocktail med slikkepind

Skab noget specielt

Slikkepindene kan special designes både for så vidt angår smag, farver og dekoration. Derudover er det også muligt at personliggøre slikkepindene og få logo, tekst og billeder på.

Vores slikkepinde skal være smukke, festlige og velsmagende, men også naturlige og så bæredygtige som muligt! De er derfor kun baseret på naturlige ingredienser, aromaer og farvestoffer, der er ingen konserveringsmidler i og pinden er lavet af bæredygtigt birketræ.

Derudover er alle vores cocktail-slikkepinde veganske, laktosefrie, glutenfrie og alkoholfrie, så alle kan være med.

Kun fantasien sætter grænser for mulighederne for brugen af slikkepindene. Hos Jolly-fox hjælper vi gerne med råd og vores erfaringer fra branchen.

Skab et gennemgående tema som kunden mærker og afslut med et markedføringstiltag som vil huskes, også når slikkepinden skal spises eller bruges i en drink. Vi tror på, at design, smag og kvalitet skaber oplevelser, man husker.

Se mere om mulighederne for at special designe jeres slikkepinde her  og få inspiration til, hvordan de kan se ud her.

Cocktail slikkepinde event

KUNNE I TÆNKE JER NOGET SPECIELT?

Vi tilbyder slikkepinde designet personligt til jeres behov. Fra smagen til farven og med et printet logo.
Kontakt os idag og sammen skaber vi resultaterne

VI HAR BLANDT ANDET LAVET SLIKKEPINDE TIL: