Dalgona Coffee Dipping af Helena Pedersen @miss.mulberry

Har I prøvet Dalgona Coffee Dipping? Det er en super lækker kaffe med Dipper – baseret på en pisket kaffeskum hældt over mælk (og evt. is) serveret med vores Coffee Dipper.

Den er lækker både som en iskaffe og varm kaffe.

Så skal du forkæle dig selv lidt en eftermiddag eller servere en kop kaffe, der kan lidt mere til venner og familie, så er denne kaffe super lækker.

Foto: Helena Pedersen

Opskriften til en kop Dalgona Coffee Dipping kommer her:

Kaffeskum:

2 spiseskeer instant kaffe

2 spiseskeer sukker

2 spiseskeer kogende vand

Ingredienserne piskes sammen med en håndmikser eller et piskeris. Ingredienserne skal piskes sammen til de udgør en cremet fast skum.

Iskaffe: Put isterninger i et glas, fyld glasset med ca ¾ mælk efter eget valg og tilføj kaffeskummet.

Varm kaffe: Varm mælken, fyld glasset med ca ¾ mælk og tilføj kaffeskummet.

Spis kaffen med din favorit Coffee Dipper. Velbekomme!

På fotoet er en Cognac Toffee, men Irish Coffee og Lumumba Coffee Dippers  smager også fantastisk til og det gør Espresso Martini cocktail slikkepinden faktisk også. De kan alle findes i webshoppen.

Hvis du er mere i festhumør, kan du her få mere inspiration til opskrifter på cocktails, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt.

Mange af cocktailopskrifterne er tilpasset, så de passer specielt godt til udvalgte cocktail slikkepinde. Vi har eksempelvis en opskrift på en The Peacher en Jolly-Rock 75 og Reindeer Rudolf.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Drinks med slikkepinde