Jolly-Fox’ CSR-politik

Jolly-Fox ønsker i høj grad at være ansvarlig og værne om både klimaet og menneskerne, der færdes i det og dermed bidrage til at realisere FN’s verdensmål. Derfor tænker vi bæredygtighed ind i alle vores processer. Det er både i forhold til markedsføring, indkøb, produktion, ingredienser og indpakning. Du kan her læse om vores CSR-politik.

Svanemærket markedsføringsmateriale

Vi vil så gerne være med til at passe på vores klima! Derfor får vi blandt andet trykt vores markedsføringsmateriale på et svanemærket trykkeri. Her bruges der miljørigtigt papir, vegetabilske farver og vedvarende energi. De genanvender tryksager, minimerer affald og tager hensyn til det kemiske arbejdsmiljø og vi CO2 udligner for det, som vi får produceret. Hvis du gerne vil vide mere om, hvad det betyder, at vi får trykt vores markedsføringsmateriale på et svanemærket trykkeri og hvordan det bidrager positivt til miljøet, så kan du læse meget mere her.

Miljøvenlig emballage og pinde

Vores pinde på slikkepindene er lavet af bæredygtigt FSC-certificeret birketræ og plastikken på vores indpakning er lavet af den mindst forurenende og mest genanvendelige plasttype, PP. Det pap som vores æsker er lavet af, er FSC-godkendt og kan genanvendes. Tilsvarende gælder for vores øvrige post- og indpakningsmateriale. At det er FSC-godkendt betyder, at det kan bruges med god samvittighed. Det kan det, fordi der i en FSC-skov ikke bliver fældet mere træ, end skoven kan nå at reproducere. På samme tid er FSC en sikkerhed for, at dyr og planteliv bliver beskyttet, og at de mennesker, som arbejder i skoven, er uddannede og får ordentlig sikkerhedsudstyr og løn. Det vil vi meget gerne støtte op om. Du kan læse meget mere om, hvad det vil sige, at vi bruger FSC-certificeret materiale her.

Vi genanvender ligeledes i højest mulig grad leverandørers kasser og indpakningsmateriale, for derigennem at reducere ressourceforbruget og belastningen på miljøet.

CO2 Neutrale

Vi ønsker at være Co2 neutrale og Co2 neutraliserer direkte hos leverandøren, hvor vi kan, som eksempelvis ved køb og trykning af markedsføringsmateriale mv. Derudover så støtter op om CO2 neutraliserende projekter i form af træplantning. Pt. fokuserer vi på at støtte træplantning i Australien.

Køber Dansk/lokalt

Vi køber i videst mulig udstrækning Dansk/lokalt både for så vidt angår råvarer, som øvrigt indkøb.

Bæredygtig produktion og reduktion af spild

Hos Jolly-Fox er alle vores slikkepinde håndlavede, hvor eneste energianvendelse er gassen fra komfuret. Vi producerer så vidt muligt til ordre og opretholder kun et lille lager. På den måde undgår vi mest muligt spild, så vi eksempelvis ikke behøver at kassere produkter på grund af manglende holdbarhed og det gør også, at vores slikkepinde har en dejlig friskhed, når de når frem til køberen.

Naturlige farver og aromaer i slikkepindene

Jolly-Fox bruger kun naturlige ingredienser – aromaer, farver, krydderier og krydderurter til vores håndlavede slikkepinde. Der er ingen konserveringsmidler eller andre unødige tilsætningsstoffer i. Vi bruger for eksempel gurkemeje, rødbede og karamel til at farve slikkepindene. Derudover er slikkepindene både veganske, laktosefrie, glutenfrie og alkoholfrie.

Hvis I har spørgsmål til vores CSR-politik, så er I meget velkomne til at kontakte os. Det kan også være, at I bare er nysgerrige på at vide mere om Jolly-Fox generelt. I så fald kan I læse mere om vores virksomhed her.

CSR-politik

Har I spørgsmål eller kommentarer til vores CSR-politik?

Hvis I har spørgsmål eller kommentarer til vores CSR-politik, så er I meget velkomne til at kontakte os.