Kender du en, der er vild med chokolademousse og dinosaurer? Agalya @agalycious_desserts har delt denne opskrift på chokolademousse i glas pyntet med dinosauer og lækre custommade slikkepinde til 3 års fødselsdag. Brug enten slikkepinden som en ske eller som en sød ekstra treat.

Skal du holde fødselsdag eller andet arrangement, og vil pynte et smukt bord? Få designet vores slikkepinde med navne, skrift eller billede præcis så det matcher den ønskede stemning. Mulighederne er mange…

Chokolademousse med dinosaurer

Foto: Agalya Mohanarajah

Opskriften er til 10 glas:


Mælkechokolade mousse

200g mælkechokolade knapper

100ml laktosefri letmælk

200ml laktosefri piskefløde

Nutella ganache 

200g mælkechokolade knapper

300g nutella

300ml laktosefri piskefløde


Oreo crumble

En pakke almindelige oreos


Pynt-/Topping

10 stk slikkepinde efter eget valg. Se udvalget her

Start med at gøre 10 glas klar til desserterne.

Mousse: Smelt chokoladen over vandbad. Varm mælken op til kogepunktet og hæld den over den smeltede chokolade. Rør i blandingen indtil den bliver blank. Fløden skal piskes til skum og forsigtigt vendes i chokoladeblandingen. Fordel moussen i glassene og stil dem på køl i mindst 2timer.

Ganache: Nutella og chokolade kommes i en skål. Fløden varmes op til kogepunktet og hældes over nutella-chokoladen. Rør med en spatel til ganachen samles og bliver fin og blank. Fordel den i glassene ovenpå moussen.

Crumble: Knus de hele oreokiks i en minihakker eller hæld dem i en pose og bank kiksene med en kagerulle. Drys de knuste kiks udover over desserterne så de dækker toppen fuldstændigt.

Pynt hvert enkelt dessert med en slikkepind.

Du kan finde opskrifter på andre drinks, hvor vores cocktailslikkepinde bliver brugt i vores inspirationsblog. Vi har eksempelvis en opskrift på en Pina Colada Bowl, en Pink Pitaya Dalonga Coffee og Cocktailen The Danish Duo.

Mangler du inspiration?

Vi har samlet vores bedste anbefalinger til slikkepinde i vores galleri. Find inspiration og vi er klar på hjælp og vejledning, til hvordan en slikkepind kan indgå sammen med dig.

Læs vores andre opskrifter

Riise Lollies cocktail med slikkepind
Lolligroni cocktail med slikkepind