Blog og Opskrifter

Vores blog giver dig et indblik i, hvad vores Cocktailslikkepinde og Dippers kan bruges til.

Vores Cocktailslikkepinde og Dippers smager fantastisk for sig selv, men de smager også fantastisk som rørepind i en drink. Vores Dippers gør sig rigtig godt som rørepind i en varm kop kaffe, cacao eller the. Udover at blive brugt i flydende drikke, så kan vores Cocktailslikkepinde og Dippers også bruges som tilbehør og pynt til eksempelvis desserter, is og kager.

  Vi har i vores blog samlet inspiration til lækre opskrifter på cocktails og desserter, der går rigtig godt sammen med vores Cocktailslikkepinde og Dippers. Du vil finde billeder af, hvordan det færdige resultat ser ud og vi har opsummeret fremgangsmåden, så du nemt kan give dig i kast med at prøve dig frem.

Vi elsker at dele ud af de lækre opskrifter, hvor vores Cocktailslikkepinde bliver brugt. På den måde har I også mulighed for at få en fantastisk oplevelse med vores slikkepinde, hvad enten det er til en festlig begivenhed eller i hverdagen. Du kan eksempelvis finde en opskrift på en Lolligroni. Den kan du eventuelt bruge til en festlig begivenhed. Denne Lolligroni cocktail  indeholder vores Choc N Orange cocktailslikkepinde. Eller du kan finde en opskrift på en Hvid Gløgg til den søde juletid. I den hvide gløgg bliver vores White Gløgg Sparkle cocktailslikkepinde brugt. Du kan også vælge at gå på eventyr og finde en helt anden cocktail på vores blog!

Hvis du gerne vil have inspiration til, hvad vores slikkepinde ellers kan bruges til ud over at blive brugt som en del af opskriften på cocktails og desserter, så kan du kigge i vores inspirationsgalleri her.

Alle kan være med! Vi håber, at du finder en opskrift du kan bruge i vores blog.

Hvid Gløgg med Slikkepinde

Hvid gløgg med slikkepind

Dalgona Coffee Dipping

Dalgona coffee opskrift

Popping the Lollies

Popping the lollies cocktail med slikkepind

Reindeer Rudolf

Reindeer Rudolph cocktail med slikkepind

Jolly Rock 75

Jolly Rock 75 cocktail med slikkepind

Lolligroni

Lolligroni cocktail med slikkepind

Riise Lollies

Riise Lollies cocktail med slikkepind

Drinks På Pinde

Drinks med slikkepinde